IT Szolgáltatások


Informatikai tevékenységek


Üzleti folyamat felügyelet (KSZF)

Mindenki mondja, hogy SLA-t adnak, meg négy 9-es és hasonlók. Ha a valóságra kiváncsi keressen bennünket, és felejtse el a drága szoftvereket!


Infrastruktúra audit

Ha unja, hogy mindenki mást mond, az adatbázisos kolléga, az operátor, és a külső tanácsadó és szeretné végre látni mije is van, kérdezzen minket!


Incidenskezelés

Ha leállt az üzemelés vagy nincs elszámolás az ügyfelekkel  rendszer problémák miatt.... Mi tudunk az Ön számára pár érdekes és használható dolgot mondani!


Licence menedzsment és audit

Professional licence kell és adatbázis licencekből áll a kerítés.... Számunkra ismerős és már oly sok hw/sw szállító átkozta el a nevünket, hogy ez dicsőség!


Bizalmassági vizsgálatok

Több cégnél merült fel, hogy szükség lenne olyan széles ismerettel rendelkező, ismeretlen, független elemzőre, aki adott esetben egy-egy más területi munka kapcsán választ tudna adni a cégvezetésnek olyan informatikai kérdésekre, amire a helyi IT nem tud, nem akar vagy más okok miatt képtelen. Közvetlenségünkkel mindíg feszültségek nélkül választ tudtunk adni e felkérésekre.

Mobil alkalmazások / device management

Ha szeretné tudni, hogy ki, mit csinál mobil eszközével vagy alkalmazásokat  szeretne rátölteni központilag. Válasz : Mobile Device Management! 

 

 


Külső Szolgáltatás Felügyelet

A "feje tetejére" állított logikánk, ami úgy látjuk sikert arat mind a vállalat vezetőknél, mind az IT-nél. Mert megoldást nyújt a vezetők részére a rendszerfelügyelet számonkérhetőségére, míg az IT részéről egyszerűsíti a munkát és probléma esetén segitséget ad a gyors megoldásban

Business Process Inteligence

Megközelitésünkben , nem alulról építünk fel un. infrastruktúrális méréseket, mert azok szinte sose fognak mindent lefedni, mivel a nagy cégek rendszerei többet változnak mintsem a rendszer kiépülne, s emellett  lassulást is jelentenek. Mi a vezetőkkel megneveztetjük azt az 5-6 üzletmenet számára kritikus IT folyamatot, amit aztán automatizálunk és 5 percenként egy automata (fantom) segítségével futtatunk. Nem törődünk a részletekkel csak azzal, hogy a munka elvégezhető e vagy sem!

Szolgáltatásunk alapja az egyszerű, bárki által könnyedén érthető és kezelhető NAGIOS.

A fenti szolgáltatásokat havidíjas egyedi szerződések keretében nyújtjuk.


Referenciáink

Mobil alkalmazások


OneBridge 2001-2012

Karöltve a T-Mobile-al és tőle függetlenül is olyan nagy ügyfelek számára építettünk ki PIM rendszereket, mint az Aegon, Dunapack, Égáz-Dégáz, EON-IS, TV2, CBA. A szűkülő piac ellenére kedvelt rendszerré vált, mivel egyrészt teljes egészében levesszük a helyi IT-ról e terület terhét, másrészt professzionális módon, közvetlenül segítjük a felsővezetőket!

BlackBerry 2006-

Kihasználandó a rengeteg készüléken és levelezési rendszeren szerzett tudást, valamint a hiányos magyarországi forrásokat megkezdtük a BlackBerry rendszerek hasonló színvonalú támogatását.

FancyFon 2011 -

A Mobile Device Management váltotta a korábbi PIM rendszereket a portfóliónkban. Legnagyobb ügyfelünk jelenleg az Aegon Biztosító, aki már 750 készülékén használja rendszerünk. Kiváló a kapcsolatunk a magyar képviselettel és a lengyel fejlesztőkkel, akár a OneBridge idejében 

IT tanácsadás


Infrastruktúra auditok

Egy nagy országos méretű intézmény – a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal - teljes IT auditja, komplett helyzetfelméréssel és jövőképpel volt az első nagy projekt, mely sikere kapcsán állandó tanácsadói, projektvezetői munkává is vált. 

Stratégia készítés

Több cégnek készítettünk az audit-ok ismerete alapján az EU-s projektek kezeléséhez nélkülözhetetlen stratégiákat, projektmeghatározásokat, melyek hallatlan jó támaszt, forrást biztosítanak az intézmények felsővezetői számára.

Folyamatfelmérések

Új területként, 2009-ben kértek fel az OGYI alaprendszerének kiírásához szükséges folyamatfelmérésnek elvégzésére. Melynek során olyan új elemző és modellezőrendszereket tanultunk meg és alkalmaztunk, mint a Mega. E cégek sora bővült a Magyar Közút-tal és a G4S-el.

Üzleti folyamat felügyelet (KSZF)

Legnagyobb sikerünknek ma a Külső Szolgáltatás Felügyeleti rendszerünk tekinthető az Aegon Biztosító-nál. Feje tetejére állítottuk ugyanis a logikát, megértve a felsővezetői elvárásokat! Azt a 6-7 fő üzleti folyamatot monitorozzuk (eljátszva a valós tevékenységet), ami a cég számára kritikus! Innentől nincs magyarázkodás, kérdés minden fekete és fehér, követhető és figyelhető mind az IT, mind a vezetés számára.

Incidenskezelés

Felkérést kaptunk egy incidens kapcsán a Keler folyamatainak átvizsgálására. A projektben az üzemeltetési és technikai tapasztalatunk révén tiszta, egyértelmű és megoldást kínáló válaszokat tudtunk adni.

Licence menedzsment es audit

A szűkülő piac kapcsán az Oracle is megkezdte a licence-einek felhasználására vonatkozó ellenőrzéseket. Ennek kapcsán szintén a átlátóképesség, tárgyalókészség és az üzemeltetési tapasztalat adta az alapot e teljesen új LMS rendszer kialakításához és első alkalmazásához a kijelölt vevőknél (kórházak, oktatási intézmények)

Ajánlatkiírások

Sok kis cégtől kaptunk megrendeléseket olyan esetekben, amikor a saját IT az egyes fejlesztések során szeretne olyan ajánlatkiításokat elkészíteni, melyekhez szükséges az a fajta széleskörű tapasztalat és ismeret, ami helyben nem adott. Videoton FC

Tanulmányok

A legnagyobbként: X.509v3 PKI tanulmány a KVVM részére.

Mobil Device Managment

Jelenlegi legnagyobb ügyfelünk az Aegon számára nyújtjuk mobil flottájuk távmenedzsmentjét 0-24 órában. Rendszeres heti megjelenéssel, folyamatos frissítésekkel, közvetlen un. Level 1,5-es szinten támogatva a belső kollégák mindennapi munkáját. Azonnali reakciókkal mobilokat érintő vírus támadásokra, elvesztésekre, nagytömegű alkalmazás kiadásokra.

 

Szolgáltatásunk alapja a FAMOC terméke.